Karnar katalog >>>> ndeleng online   download .zip Mangga milih server luwih cepet kanggo ngunjungi situs web kita!ngunjungi server english kita!ngunjungi server chinese kita!


Lampu jalur LED
Ndeleng model liyane >>
1.
2.
3. 12V DC 110 / 240V AC LED neon lampu fleks lampu tali LED

12V DC 110 / 240V AC LED neon lampu fleks lampu tali LED. Kita duwe pilihan sing paling gedhé ing situs web Strip Lights sing paling dhuwur kanthi tegangan lan tegangan dhuwur lan dhuwur kanggo aplikasi cahya lan njero ruangan. Anane jenenge mimpin cahya lentur neon utawa mimpin cahya kaku, mimpin lentur neon. Kita nyedhiyakake macem-macem CE strip ing kabeh suhu kelvin dienggo uga sawetara output lumen kanggo milih saka. Gunakake kabel LED kualitas tinggi kanggo wilayah panangkapan interior lan njaba sing perlu ditrapake kanthi sinar lurus, ramah lingkungan lan bisa disesuaikan. Kabeh bolongan cahya tape Ribbon Star sing kurang saka tangan kita dites, ditandhakake kanggo 50.000 jam urip lan duwe garansi 2 taun. Nggoleki pilihan RGB premi, lan werna Single Tunggal ing ngisor iki utawa menehi kita telpon karo pitakonan sing sampeyan kudu nemtokake cahya Strip LED sing paling apik kanggo sampeyan. Cacahé sing luwih dhuwur lan daya sing luwih dhuwur SMDs wis ngidini lampu Strip LED dadi digunakake ing aplikasi kayata pencahayaan tugas pepadhang dhuwur, lampu panggung neon lan lampu halogen, aplikasi lampu ora langsung, inspeksi Ultra Violet sajrone proses manufaktur, rancangan lan rancangan kostum, lan uga tetanduran.( 12V DC 110 / 240V AC LED neon lampu fleks lampu tali LED )

12V DC 110 / 240V AC LED neon lampu fleks lampu tali LED

Product Model List

ITEM NO. LED SIZE(mm) Power Consumption
KN-RX-SMD2835
120Pcs SMD 2835 15mm * 7.5mm
7 Watts/m
LED: SMD2835 is 22~24 lm
COLOR: 3000K/4000K/6500K/RED/BLUE/GREEN/GOLDEN YELLOW/PINK,RGB(SMD 5050)
VOLTAGE: AC 220V-240V,DC 12V ,(AC 110V-130V customized)

Packaging Details

1) 50meters/reel & 100meters/reel ; 
2) one reel/CTN ; 
3) Carton Size : (34*34*10/34*34*18cm).

Features of LED strip light

01 flicker free high voltage LED strip light
02 98% transparency environmental and anti UV PVC
03 5000V breakdown free PET insulation
04 evenly heat dissipation 
05 optimum LED strip light for project application over the world
06 less cost on installation and maintenance management

Product Photo
Lampu jalur LED
KARNAR INTERNATIONAL GROUP LTD Lampu jalur LED
KARNAR INTERNATIONAL GROUP LTD
Lampu jalur LED
KARNAR INTERNATIONAL GROUP LTD

Installation Process

Lampu jalur LED
KARNAR INTERNATIONAL GROUP LTD
STEP 1
Lampu jalur LED
KARNAR INTERNATIONAL GROUP LTD
STEP 2
Lampu jalur LED
KARNAR INTERNATIONAL GROUP LTD
STEP 3
Lampu jalur LED
KARNAR INTERNATIONAL GROUP LTD
STEP 4
Lampu jalur LED
KARNAR INTERNATIONAL GROUP LTD
STEP 5
Lampu jalur LED
KARNAR INTERNATIONAL GROUP LTD
STEP6

Application:

Widely used for home decoration , hotels, clubs, shopping malls, etc.
* Decoration or backlight for showcase, advertising, displayer board,corridor, ceiling, stair.
* Lighting for hotel, garden, bridge,road.
* Architectural decorative lighting, boutique atmosphere lighting.
* Extensively applied in Backlighting, concealed lighting, channel letter lighting.
* Decorative lights for holiday, event, show exhibition.
* Emergency & security lighting, advertisement sign lighting.
* Applicable for contour lighting.



12V DC 110 / 240V AC LED neon lampu fleks lampu tali LED

Ndeleng model liyane >>
1.
2.
3. 12V DC 110 / 240V AC LED neon lampu fleks lampu tali LED


 
Lampu komersial LED
   Lampu dinding mesin cuci kaca
   Lampu banjir LED
   LED pannel light
   Lampu jalur LED
   LED mudhun cahya
   Lampu langit-langit LED
   Lampu liontin lampu LED
   LED tabung neon
   Lampu bawah tanah LED
   Lampu LED
LED lampu liburan
   Lampu string LED
   LED curtain light
   LED net lampu
   LED lampu es
   Cahya dicetak cahya tip
   Lampu kabel karet LED
Lampu kasunyatan virtual LED
   Lampu kelapa sawit LED
   Lampu LED cherry
   Lampu LED kelapa sawit
Aksesoris
   Controller
   Plug daya
   Daya listrik
Packing
Produk sertifikat
   Brand lan paten
   Certificate
 

Karnar in Globalsources.com

Karnar in youtube

Kita ndhukung kiriman ing ngisor iki

dening udhara, dening segara

Shipment by UPS ! Shipment by DHL !

Shipment by TNT ! Shipment by EMS !



We ndhukung ing ngisor iki pembayaran

Transfer kabel

Pay by Western union !

Pay by Paypal, credit card !


   
 
 
©2005-2018 Karnar   Hubungi Kami   Peta situs  Last modified: November 13 2018 04:27:54.

shqiptar   العربية   አማርኛ   Azərbaycan   Gaeilge   Eesti keel   Euskal   беларускі   български   Íslensku   Polski   Bosanski   فارسی   Burry (Afrikaans)   dansk   Deutsche Sprache   Русский язык   Français   Filipino   suomalainen   Frysk   ភាសាខ្មែរ   ქართული   ગુજરાતી   Қазақша   Kreyòl Ayisyen   한국어   Hausa   Nederlands   Кыргыз тили   Galego   Català   Česky   ಕನ್ನಡ   Corsa   hrvatski   Kurdî   Latine   Latviešu   ລາວ   Lietuviškai   Lëtzebuergesch   românesc   Malagasy   Malti   मराठी   മലയാളം   Melayu   Македонски   Maori   Монгол хэл   বাংলা ভাষার   မြန်မာ   Miao   IsiXhosa saseMzantsi Afrika   I-South African Zulu   नेपाली   norsk språk   ਪੰਜਾਬੀ   Português   پښتو   Chichewa   日本語   svenska   Samoa   Српски   Sesotho   සිංහල   Esperanto   slovenského jazyk   Slovenščina   Kiswahili   Gàidhlig na h-Alba   Sugbo   Somali   Тоҷикӣ   తెలుగు   தமிழ் மொழி   ไทย   Türk dili   Cymraeg   اردو   Українська   O'zbek   Español   עברית   Ελληνικά   Hawaiian   سنڌي   magyar   Shinra   Հայերեն   Asụsụ Ibo   lingua italiana   ייִדיש   हिन्दी   Sunda Indonesian   Bahasa indonesia   Wong Jawa   Yorùbá   Người việt nam   中文(繁體)   中文(简体)